25-27 жовтня 2017

Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Виставки TIR-Trans Ukraine 2017 відкриють нові можливості розвитку для ринку комерційного транспорту та логістики Україні

Інноваційні логістичні практики, транспортно-експедиційні послуги, автоматизація складських процесів вантажно-розвантажувальних робіт на всіх видах транспорту, а також вся різноманітність комерційної техніки, запчастин і устаткування будуть представлені в рамках міжнародних виставок Trans Ukraine і TIR 2017.

Найбільші в Україні сегментовані, спеціалізовані виставки відбудуться з 25 по 27 жовтня на території МВЦ (м.Київ, Броварський пр-т 15). Головні гравці вітчизняного та міжнародного ринку комерційного транспорту, логістики, інфраструктури та складу продемонструють гостям виставок повний комплекс кращих рішень і можливостей для розвитку бізнесу транспортно-логістичної індустрії.

Традиційно, в міжнародних виставках Trans Ukraine і TIR беруть участь понад 50 найбільших компаній галузі з 8 країн. Організатори очікують відвідування понад 4000 фахівців, представників бізнесу та державного сектора з усіх регіонів України та інших країн.

Основні учасники: ПАТ Українська Залізниця, Крюківський вагонобудівний завод, Suckces Sp z.o.o., АвтоМаз-Україна, Goodyear Dunlop Tires Ukraine, Хюндай Мотор Україна та багато інших.

Професійне бізнес-середовище виставок дозволяє кожному учаснику та гостю заходу встановити нові та закріпити діючі партнерські відносини, отримати цінну галузеву інформацію та досвід, а також вивчити ділову активність партнерів і конкурентів. Фахівці галузі зможуть на власні очі побачити новинки вантажної, комерційної та спеціальної техніки, ознайомитися з транспортним та складським обладнанням, обговорити актуальні проблеми транспортної галузі та отримати необхідні знання в рамках корисної ділової програми виставок.

Цього року основою ділової програми стануть:

• Міжнародний семінар «Спрощення процедур торгівлі та оптимізація рішень для міжнародних ланцюгів постачання товарів». Захід об’єднає видатних експертів і фахівців галузі, що працюють над аспектами спрощення процедур торгівлі та логістики, а також експортерів, імпортерів, експедиторів, представників міжнародних економічних інститутів. До участі запрошені вітчизняні та закордонні професійні спільноти, урядові інституції та органи управління.

Організатори: Асоціація «Портове співтовариство», Асоціація митних брокерів України, Асоціація «Український національний комітет Міжнародної торгової палати» (ICC Ukraine), Асоціація транспортно-експедиторських і логістичних організацій «УКРЗОВНІШТРАНС».
  • Дискусійна конференція «Логістичні практики. Перспективи розвитку ринку транспортно-логістичних послуг ». У конференції візьмуть участь представники провідних логістичних компаній та відомі експерти ринку транспортно-логістичних послуг.

Організатор: Асоціація «Український логістичний альянс»
  • Дискусійна зустріч транспортних компаній і сервісних станцій з провідними фахівцями компаній-виробників: Aktas, Fersa, Federal-Mogul, Hengst, Knorr-Bremse, MANN + HUMMEL, NRF, Sampa, Schaeffler, SwdRheinol, Tenneco, Tribo, Valeo, ZF і ін. Організатор: «Ірбіс-Авто» (виставка ТІР) та ін.

Запрошуємо фахівців галузі відвідати головну транспорно-логістичну подію для експортерів, імпортерів, брокерів, власників автопарків, складів, вантажовласників, рітейлерів, експедиторів логістичних компаній, щоб максимально ефективно скористатися новими можливостями і перспективами для розвитку бізнесу.

Організатор міжнародних виставок TIR-Trans Ukraine 2017 – провідний выставковий оператор України ДП "Прем’єр Експо" (ITE GroupPlc/Великобританія).

Для безкоштовного відвідування виставки необхідно зареєструвати промокод 93FV за посиланням http://www.tir-motorshow.com.ua/ru/registration#personal

Детальна інформація:

Керівник виставок Юрій Єршов,

тел: +380 44 4968645/ вн. 254.

e-mail: Y.Ershov@pe.com.ua

Акредитація представників ЗМІ: + 38 (093) 973 86 16 Олександр Казмиришин