ЗАЧИНЕНА

Підприємство УХЛ-МАШ - учасник виставки TransUkraine-TIR'2018

Пропонує вигідні умови співпраці та гнучкий діапазон цін.
589f-f30a-67ff-48ca.png

Підприємство УХЛ-МАШ засноване в 1994 році на базі дослідного машинобудівного заводу. Основним видом діяльності є виготовлення металевих меблів та промислового обладнання. Понад 20 років пропонуємо вітчизняним та зарубіжним клієнтам високоякісну продукцію.  Ми керуємось стандартами якості ISO 9001: 2009, маємо сертифікат торгово-промислової палати України та сертифікат відповідності якості. Асортимент відповідає європейським екологічним вимогам та санітарним нормам.

Основні напрямки діяльності:
  • металеві шафи для роздягальнь;
  • промислові меблі та верстаки;
  • складські та пересувні стелажі;
  • зломостійкі та вогнетривкі сейфи;
  • меблі для офісу та канцелярські шафи
  • серверні стійки та шафи;
  • абонентські шафи;
  • лабораторні меблі;
  • пластикова тара;
  • вироби с нержавіючої сталі;
  • обладнання для випікання хліба;

УХЛ-МАШ пропонує сертифіковану продукцію с гарантією виробника. Металеві поверхні покриваються полімерно-порошковою фарбою, що підвищує антикорозійні властивості та вберігає від передчасного зносу. Наша продукція неодноразово відзначена нагородою «Лідер галузі», отримала визнання меблевих форумів, була представлена на виставках «SIA «Кращий експортер року», міжнародній виставці «EIA» та «АвтоТехСервіс». Ми активно реалізуємо інноваційні тенденції ринку завдяки власному конструкторському бюро. Нашою перевагою є чітко налагоджене виробництво та комплексний підхід. Дочірнє підприємство «Металеві меблі» оптимізує продуктивність компанії для випуску великих об’ємів продукції.

Ознайомитися з асортиментом можна на сайті та у демонстраційному залі. Для відправлення замовлення використовується власний автомобільний парк. Система складування «Pallet Drive - in system» гарантує збереження товару та своєчасну доставку. Пропонуємо вигідні умови співпраці та гнучкий діапазон цін. Нашою продукцією задоволені компанії міжнародного рівня, ми маємо успішний досвід експортної діяльності.

ПрАТ «УХЛ-МАШ»
+38 (044) 521-01-00